Hevoset


Tarjoamme palveluna hevosten täysihoitoa pihattoasumiseen sopiville hevosille. Pihatossa hevoset saavat kulkea sisään ja ulos vapaasti sekä muutenkin toteuttaa lajityypillistä käytöstä. Hevosten tarhassa on vapaasti juomavettä ( talvella lämmitetty juoma-astia), heinää sekä kivennäistä. Lisäksi pimeällä myös piha on valaistu, joka lisää hevosten turvallisuutta.  Virallisesti tälläisen tallityypin nimi on nykyään aktiivitalli, mutta pihattotalli on on kansantajuisempi nimitys.

Pihattorakennus on valmistunut vuonna 2011 ja käsittää pihaton lisäksi sairaskarsinan sekä hoito / pesutilat. Pihatto on puolilämmin ja hoitotilat on lämmintä tilaa.

Kesäisin hevoset ovat laitumella tilakeskuksen välittömässä läheisyydessä.

 

Tarjoamme valaistun täysikokoisen ratsastuskentän niin koulu- kuin esteratsastukseen sekä monipuoliset maastoratsastusmahdollisuudet.

 

Täysihoitopaikan hinta on 200 euroa kuukaudessa (sis. alv) ja se kattaa hevosen asumisen, valvonnan, heinän, kivennäiset ja tarvittaessa kauran, sekä lisäksi tietenkin ratsastuskentän vapaan käytön. Erikoisruokavalioista sovitaan erikseen.

Sovellamme hevosten täysihoidossa 2 kuukauden koeaikaa.

 

Mikäli haet hevosellesi täysihoitopaikkaa, ota yhteyttä!